Portfolio & referenties

Sinds 2012 werk ik als tekstschrijver voor veel leuke en interessante klanten.
Voor uitgevers, kranten en magazines. Voor zowel grote en kleine bedrijven als zzp’ers en startende ondernemers. 

Hieronder vind je enkele referenties en wat voorbeelden van mijn werk, in willekeurige volgorde.
Heb je vragen? Of wil je ook gebruikmaken van mijn diensten?

Bel of mail me gerust!

Nieuwjaarsduik HIA
Volgerlanden Oost Art. Kombinatie Juni 2016
Tandtechniek Hoeksewaard Folder 1
VBO Magazine
Actemium
Brochure HBA 1
BrAM Juni 2016 Rabobank
Dalton Lyceum Barendrecht
BAR Ondernemerskrant April 2015
Corporate Brochure YVO 1
Familiehuis Daniel den Hoed
Coverpagina Holland Werkt 8
De Lach En De Traan 3 AD130413
Voorpagina Scholenbijlage BAR Jan 2016
TBG Artikel Kombinatie 170412
BrAM Maart 2017 Get A Tan
Ondernemersbelang ZHZ Breho Pack
BrAM JUNI 2017 57
BAR Ondernemerskrant Oktober 2015
Ondernemersbelang ZHZ Seris beveiliging
REAS Reizen Advertorial  De Schakel
BrAM MRT2016
Albeka
Ondernemersbelang ZHZ ETB De Noord
Den Hoed optiek
Voor alles is een tijd Jose Heijkamp folder 1
Ondernemersbelang ZHZ Applicatietechniek Van Der Wal
Ondernemersbelang AB Midden Nederland
BrAM MRT2017
Coverpagina Holland Werkt 3
Kids Fietsen Alpe DHuzes AD140604
La Dolce Vita  BAR Uitgeverij
Coverpagina Holland Werkt 2
Benefietconcert Brand New Day
ZOA Theo Terdu
Psy Business
Coverpagina Holland Werkt 06
Coverpagina Holland Werkt 10
Knipsel Advertentie Suurmond en Partners
Van Dongen
UVV HIA Allison Ter Wengel 170301
Coverpagina Holland Werkt 5
TTP Autoreclame
BrAM Juni 2016 Verloskundige praktijk H.I.A
Coverpagina HollandWerkt 9
BrAM Den Hoedt Makelaardij
Mindbalance De Basis
Coverpagina Holland Werkt 7
Voorpagina Ondernemerskrant BAR Oktober 2016
Coverpagina Holland Werkt 4
Artikel BB Purfica
Brochure Tulsie
Tussen Tuin En Kunst 160622
Adromi OB Drechtsteden
BAR Ondernemerskrant April 2016
Ondernemersbelang ZHZ Gemeente Ridderkerk

 • Nel en Ron Spaay, Spaay Fotografie

  "Heleen, de woordkunstenaar, heeft de teksten voor onze nieuwe website geschreven. Compact, pakkend en vriendelijk zonder overdreven geslijm. Ook heeft ze ons geholpen met de indeling van onze nieuwe site. Namens Spaay Fotografie SUPER bedankt!"
 • Jeroen Bootsman, journalist de Persgroep Nederland

  “Ik heb een aantal jaren met heel veel plezier met Heleen samengewerkt. In die periode heb ik haar ervaren als iemand die kan plannen en organiseren, zich aan haar afspraken houdt, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heleen is integer en betrouwbaar. Ik heb haar eerlijkheid altijd enorm gewaardeerd. Zelfs jaren na haar vertrek bij Hier Zwijndrecht, de krant waarvan ik redacteur was en waar zij de acquisitie voor deed, is zij nog steeds gekend, niet in de laatste plaats dankzij de vertrouwensband die zij met haar klanten in de loop der jaren heeft opgebouwd.
  Zij kan geweldig met mensen omgaan. Zij weet in no time je vertrouwen te winnen en dat zal ze nooit beschamen. Jaren geleden nam zij het besluit de bakens te verzetten en haar carrière een nieuwe wending te geven. Een moedig besluit dat haar bepaald geen windeieren heeft gelegd, want sinds zij zich op tekstproductie heeft gestort, heeft ze in zichzelf een onmiskenbaar talent aangeboord: schrijven!"

 • Renate Suurmond, directeur Suurmond en Partners Uitvaartbegeleiding

  “Heleen Versprille schreef voor mijn organisatie een aantal teksten, onder andere voor de Uitvaartinformatiemarkt, redactionele artikelen voor de krant en een bedrijfsreportage. De samenwerking met haar heb ik als zeer prettig ervaren.
  Ze gaat rustig te werk en biedt een luisterend oor terwijl ze af en toe wat aantekeningen maakt. Het is verbluffend dat ze binnen no time een concepttekst naar je stuurt waarin precies de punten beschreven staan die ik zo belangrijk vind. Kortom….klasse.”

 • Peter Schouten, directeur HBA Telecom

  “Heleen Versprille heeft de tekst geschreven voor de jubileumbrochure vanwege het 25-jarige bestaan van HBA Telecom. Ze heeft geschreven over het ontstaan van HBA en interviews met onze klanten uitgevoerd. Over al deze artikelen zijn wij erg tevreden, Heleen leverde boeiende en goed leesbare teksten. Verder zijn we zeer te spreken over de samenwerking en het goede contact met haar. Wat ons betreft was de samenwerking dus een succes!”

 • Bianca van Noort, eigenaresse van De Knipsalon

  “De afgelopen jaren heeft Heleen mij verschillende keren geïnterviewd om te schrijven over het wel en wee in mijn kapsalon. De redactionele stukken die zij schreef voor verschillende weekbladen waren altijd raak en erg fijn om te lezen. Ze omschrijft en beschrijft de dingen zoals ze zijn. Dit komt mede doordat Heleen een open persoon is waardoor een interview met haar bijna een feestje is. Een echte aanrader!”

 • Robert Lodiers, managing partner Lodiers & Partners

  “Heleen heeft voor Lodiers & Partners alle teksten geschreven voor de website en dit heeft ze meer dan uitstekend gedaan. Haar inlevingsvermogen, betrokkenheid en ervaring hebben ervoor gezorgd dat ze onze ideeën en wensen uitstekend verwoord heeft met bijbehorende teksten. Erg prettig samenwerken, ik beveel Heleen dan ook van harte aan!”

 • Angela Snel, adviseur marketing, pr en communicatie bij Sport en Welzijn Ridderkerk

  “Heleen heeft in zeer korte tijd alle pagina's van onze website in één stijl herschreven en wist met weinig aanwijzingen direct de juiste snaar te raken. Ondanks de tijdsdruk leverde zij kwalitatief hoogstaand werk en voelde ze zich betrokken bij de opdracht en onze organisatie.”

 • Peter Vrijdag, eigenaar Spectrum Makelaardij/Droomcasa (Spanje)

  “Een tekst schrijven voor de website? Ik dacht dat dit niet zo moeilijk was en dat ik het zelf wel kon. Als zzp'er bespaar ik zo ook nog eens kosten. Maar...toch gebruik gemaakt van de diensten van Heleen. Geen moment spijt van gehad!
  Zij verwoordt precies wat ik in gedachten had. Duidelijke formulering, passende woordkeuze, denkend vanuit de lezer. En dan ook nog eens goede en bruikbare tips. Ik kan Heleen van harte aanbevelen bij een ieder die 'iets te zeggen heeft'. Dan wordt de boodschap goed Geregeld!”

 • Jan van der Hoek, DGA Hollandridderkerk en Het Beeldgebouw

  “Heleen verzorgt de teksten voor ons relatiemagazine HollandWerkt. Voor ons is het heel belangrijk dat een tekstschrijver onze onderneming aanvoelt om onze boodschap correct en treffend over te brengen. De teksten zijn to the point en in vlotte stijl geschreven. Complimenten!”

 • Yvonne Jonker, eigenaar Yvonne Jonker Uitvaartverzorging

  “Heleen…ze luistert. En leest tussen de regels door wat je bedoelt.”

 • Fred de Rijke, eigenaar Fred de Rijke Tuinonderhoud

  “Ik vind dat Heleen perfect kan beschrijven wat de klant als boodschap in zijn hoofd heeft. Door de manier van interviewen en meedenken maakt zij snel een prima, pakkend verhaal dat de lading meer dan dekt! Ik dacht de teksten allemaal zelf wel even te schrijven, maar dat blijkt niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. Teksten schrijven is een vak, een vak dat Heleen door en door beheerst!”

 • Willem Monteban, adjunct-directeur BAR Uitgeverij

  “In opdracht van onze uitgeverij heeft Heleen de afgelopen jaren naar meer dan tevredenheid verschillende van onze uitgaven voorzien van commerciële en journalistieke teksten. Ze schrijft gevarieerd en werkt met duidelijke communicatielijnen. Buiten haar schrijfwerk om is Heleen een zeer prettig en meedenkend persoon die het niet schuwt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Eigenlijk voor elke schrijfklus geschikt.”

Bel