Webteksten en SEO

Webteksten en SEO

Het schrijven van webteksten is een vak apart. De bezoeker van je website wil in één oogopslag zien of de inhoud de moeite waard is.
Zorg daarom voor teksten die concreet, aantrekkelijk en scanbaar zijn.
Een website kan zoveel meer zijn dan alleen een online visitekaartje. Als je het goed aanpakt, is de website een belangrijk onderdeel van jouw marketing.
Een echte slimmerd die 24/7 voor je werkt.

Natuurlijk is het belangrijk dat je website goed vindbaar is en meer bezoekers trekt. Je wilt dat zij producten bestellen, een offerte aanvragen of inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarom schrijf ik webteksten die in eerste instantie bestemd zijn voor lezers, en niet voor de zoekmachines.
Want de bezoekers, jouw potentiële klanten, willen lekker leesbare, relevante informatie en haken af bij lange lappen tekst, volgepropt met zoekwoorden.

SEO

SEO betekent zoekmachine-optimalisatie. Met behulp van verschillende technieken kunnen we ervoor zorgen dat een website goed gevonden wordt in zoekmachines als Google. Een deskundige webdesigner bouwt een website die technisch goed in elkaar steekt, en bovendien snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.
Ook op je tablet of smartphone.

Met relevante paginatitels, goede koppen, duidelijke omschrijvingen (meta descriptions), zoekwoorden (keywords) en linkjes vergroot ik de vindbaarheid van een website. Unieke en actuele content (teksten, foto’s, filmpjes) maakt een website onderscheidend en aantrekkelijk.

Vrijblijvend sparren?

Bel