Portfolio & referenties


Hieronder vind je wat voorbeelden van mijn werk, in willekeurige volgorde.

Onderaan de pagina staan referenties van klanten en relaties.

Heb je vragen? Even overleggen? Of wil je ook gebruikmaken van mijn diensten?

Bel of mail me gerust!

Nut en noodzaak van Contact Management
Uitvaartspecial
Belly Button - De Kombinatie 171122
Aanbesteding warme drankenautomaten
Treasury
5 Jaar Rechtszaak in 5 Minuten
Bekijk en vergelijk
Rotterdam The Hague Airport
VP Magazine Netwerk Ridderkerk 2018
Dordt Monumenteel - Perceel 124 (pagina 1 en 2)
Dordt Monumenteel - Perceel 124 (pagina 3 en 4)
Coverpagina Holland Werkt 10
Coverpagina HollandWerkt 9
Coverpagina Holland Werkt 8
Coverpagina Holland Werkt 7
Coverpagina Holland Werkt 5
Coverpagina Holland Werkt 4
Coverpagina Holland Werkt 3
Coverpagina Holland Werkt 2
Dalton Lyceum Barendrecht
Voor alles is een tijd Jose Heijkamp folder 1
Brochure HBA 1
Brochure Tulsie
Corporate Brochure YVO 1
Tandtechniek Hoeksewaard Folder 1
Adromi OB Drechtsteden
Artikel BB Purfica
La Dolce Vita  BAR Uitgeverij
Ondernemersbelang ZHZ Seris beveiliging
TTP Autoreclame
BAR Ondernemerskrant April 2015
BAR Ondernemerskrant Oktober 2015
BAR Ondernemerskrant April 2016
Voorpagina Ondernemerskrant BAR Oktober 2016
Voorpagina Scholenbijlage BAR Jan 2016
VBO Magazine
Benefietconcert Brand New Day
De Lach En De Traan 3 AD130413
Kids Fietsen Alpe DHuzes AD140604
Knipsel Advertentie Suurmond en Partners
Mindbalance De Basis
Nieuwjaarsduik HIA
REAS Reizen Advertorial  De Schakel
Tussen Tuin En Kunst 160622
Volgerlanden Oost Art. Kombinatie Juni 2016
BrAM MRT2016
BrAM MRT2017
Den Hoed optiek
BrAM Maart 2017 Get A Tan
BrAM Juni 2016 Rabobank
BrAM Juni 2016 Verloskundige praktijk H.I.A
BrAM Den Hoedt Makelaardij
Coverpagina Holland Werkt 06
ZOA Theo Terdu
Familiehuis Daniel den Hoed
Ondernemersbelang AB Midden Nederland
Ondernemersbelang ZHZ Applicatietechniek Van Der Wal
Ondernemersbelang ZHZ ETB De Noord
Ondernemersbelang ZHZ Gemeente Ridderkerk
UVV HIA Allison Ter Wengel 170301
BrAM JUNI 2017 57
TBG Artikel Kombinatie 170412
Actemium
Albeka
Psy Business
Van Dongen

 • Marieke Franken, eigenaar Marieke Franken workshops & trainingen

   "Heleen is een warm contact uit mijn netwerk. Naast dat wij veel lol hebben, helpt ze mij enorm met mijn online teksten professionaliseren. Door mijn creatieve brein en snelle pen zie ik vaak het een en ander over het hoofd. Heleen helpt me met mijn teksten goed op orde krijgen. Kromme zinnen worden vervangen, d’s, t’s en w’s worden toegevoegd en ze geeft me goede tips over de taal. Zodat jij niet wordt afgeleid door schoonheidsfoutjes en echt de inhoud in kan duiken. Met andere woorden: Heleen is mijn puntje op de i."

   

 • Christien Baaij-Otten, financieel manager Stichting Cascade

  "Heleen heeft het afgelopen seizoensjaar Stichting Cascade in diverse media gepresenteerd. Het (her)schrijven van teksten was hierbij de kerntaak, maar Heleen heeft zich veel breder ingezet. Het is prettig samenwerken met Heleen, ze heeft zich in korte tijd eigen gemaakt met de organisatie en schrijft haar teksten passend bij de organisatie en gericht op de doelgroep."

 • Nel en Ron Spaay, Spaay Fotografie

  "Heleen, de woordkunstenaar, heeft de teksten voor onze nieuwe website geschreven. Compact, pakkend en vriendelijk zonder overdreven geslijm. Ook heeft ze ons geholpen met de indeling van onze nieuwe site. Namens Spaay Fotografie SUPER bedankt!"
 • Jeroen Bootsman, journalist de Persgroep Nederland

  “Ik heb een aantal jaren met heel veel plezier met Heleen samengewerkt. In die periode heb ik haar ervaren als iemand die kan plannen en organiseren, zich aan haar afspraken houdt, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heleen is integer en betrouwbaar. Ik heb haar eerlijkheid altijd enorm gewaardeerd. Zelfs jaren na haar vertrek bij Hier Zwijndrecht, de krant waarvan ik redacteur was en waar zij de acquisitie voor deed, is zij nog steeds gekend, niet in de laatste plaats dankzij de vertrouwensband die zij met haar klanten in de loop der jaren heeft opgebouwd.
  Zij kan geweldig met mensen omgaan. Zij weet in no time je vertrouwen te winnen en dat zal ze nooit beschamen. Jaren geleden nam zij het besluit de bakens te verzetten en haar carrière een nieuwe wending te geven. Een moedig besluit dat haar bepaald geen windeieren heeft gelegd, want sinds zij zich op tekstproductie heeft gestort, heeft ze in zichzelf een onmiskenbaar talent aangeboord: schrijven!"

 • Renate Suurmond, directeur Suurmond en Partners Uitvaartbegeleiding

  “Heleen Versprille schreef voor mijn organisatie een aantal teksten, onder andere voor de Uitvaartinformatiemarkt, redactionele artikelen voor de krant en een bedrijfsreportage. De samenwerking met haar heb ik als zeer prettig ervaren.
  Ze gaat rustig te werk en biedt een luisterend oor terwijl ze af en toe wat aantekeningen maakt. Het is verbluffend dat ze binnen no time een concepttekst naar je stuurt waarin precies de punten beschreven staan die ik zo belangrijk vind. Kortom….klasse.”

 • Peter Schouten, directeur HBA Telecom

  “Heleen Versprille heeft de tekst geschreven voor de jubileumbrochure vanwege het 25-jarige bestaan van HBA Telecom. Ze heeft geschreven over het ontstaan van HBA en interviews met onze klanten uitgevoerd. Over al deze artikelen zijn wij erg tevreden, Heleen leverde boeiende en goed leesbare teksten. Verder zijn we zeer te spreken over de samenwerking en het goede contact met haar. Wat ons betreft was de samenwerking dus een succes!”

 • Bianca van Noort, eigenaresse van De Knipsalon

  “De afgelopen jaren heeft Heleen mij verschillende keren geïnterviewd om te schrijven over het wel en wee in mijn kapsalon. De redactionele stukken die zij schreef voor verschillende weekbladen waren altijd raak en erg fijn om te lezen. Ze omschrijft en beschrijft de dingen zoals ze zijn. Dit komt mede doordat Heleen een open persoon is waardoor een interview met haar bijna een feestje is. Een echte aanrader!”

 • Robert Lodiers, managing partner Lodiers & Partners

  “Heleen heeft voor Lodiers & Partners alle teksten geschreven voor de website en dit heeft ze meer dan uitstekend gedaan. Haar inlevingsvermogen, betrokkenheid en ervaring hebben ervoor gezorgd dat ze onze ideeën en wensen uitstekend verwoord heeft met bijbehorende teksten. Erg prettig samenwerken, ik beveel Heleen dan ook van harte aan!”

 • Angela Snel, adviseur marketing, pr en communicatie bij Sport en Welzijn Ridderkerk

  “Heleen heeft in zeer korte tijd alle pagina's van onze website in één stijl herschreven en wist met weinig aanwijzingen direct de juiste snaar te raken. Ondanks de tijdsdruk leverde zij kwalitatief hoogstaand werk en voelde ze zich betrokken bij de opdracht en onze organisatie.”

 • Peter Vrijdag, eigenaar Spectrum Makelaardij/Droomcasa (Spanje)

  “Een tekst schrijven voor de website? Ik dacht dat dit niet zo moeilijk was en dat ik het zelf wel kon. Als zzp'er bespaar ik zo ook nog eens kosten. Maar...toch gebruik gemaakt van de diensten van Heleen. Geen moment spijt van gehad!
  Zij verwoordt precies wat ik in gedachten had. Duidelijke formulering, passende woordkeuze, denkend vanuit de lezer. En dan ook nog eens goede en bruikbare tips. Ik kan Heleen van harte aanbevelen bij een ieder die 'iets te zeggen heeft'. Dan wordt de boodschap goed Geregeld!”

 • Jan van der Hoek, DGA Hollandridderkerk en Het Beeldgebouw

  “Heleen verzorgt de teksten voor ons relatiemagazine HollandWerkt. Voor ons is het heel belangrijk dat een tekstschrijver onze onderneming aanvoelt om onze boodschap correct en treffend over te brengen. De teksten zijn to the point en in vlotte stijl geschreven. Complimenten!”

 • Yvonne Jonker, eigenaar Yvonne Jonker Uitvaartverzorging

  “Heleen…ze luistert. En leest tussen de regels door wat je bedoelt.”

 • Fred de Rijke, eigenaar Fred de Rijke Tuinonderhoud

  “Ik vind dat Heleen perfect kan beschrijven wat de klant als boodschap in zijn hoofd heeft. Door de manier van interviewen en meedenken maakt zij snel een prima, pakkend verhaal dat de lading meer dan dekt! Ik dacht de teksten allemaal zelf wel even te schrijven, maar dat blijkt niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. Teksten schrijven is een vak, een vak dat Heleen door en door beheerst!”

 • Willem Monteban, adjunct-directeur BAR Uitgeverij

  “In opdracht van onze uitgeverij heeft Heleen de afgelopen jaren naar meer dan tevredenheid verschillende van onze uitgaven voorzien van commerciële en journalistieke teksten. Ze schrijft gevarieerd en werkt met duidelijke communicatielijnen. Buiten haar schrijfwerk om is Heleen een zeer prettig en meedenkend persoon die het niet schuwt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Eigenlijk voor elke schrijfklus geschikt.”

Bel