Astrid Honcoop, eigenaar Het Ontwerploket en Het Bakfiets Atelier

"Omdat mijn taalvaardigheid niet uitstekend is vanwege dyslexie, zorgt Heleen altijd voor mijn externe communicatie. Ze zal me nooit wijzen op mijn fouten, maar altijd juist de positieve punten naar voren halen. Hierdoor durf ik zonder schaamte mijn informatie naar haar toe te sturen.
De samenwerking met Heleen verloopt altijd vlekkeloos."

Henriette Bodmer, mede-eigenaar USE cc

"Wij zetten Heleen graag in voor onder andere het bewonersmagazine Tien! van onze klant Woonkracht10. Ze schrijft op de juiste toon, met de juiste verhouding: to-the-point en prettig om te lezen. De bewoners en medewerkers voelen zich op hun gemak tijdens de interviews; een belangrijke vaardigheid van Heleen, want een prettige sfeer zorgt voor spraakstof. Ze is accuraat in spelling en kan de juiste dingen zeggen met haar teksten.
En de samenwerking is ook nog eens prettig, wat wil je nog meer? Van harte aan te bevelen dus ..."

Ineke Hoogland, bestuurslid BBV

"De Blije Borgh Vrijwilligers uit Hendrik-Ido-Ambacht maken al jaren gebruik van de kennis en creativiteit van Heleen. Voor de rubriek 'Vrijwilliger aan het woord' in weekblad De Brug en op onze website, weet zij de vrijwilligers op een mooie manier in het zonnetje te zetten. Hierdoor krijgen de lezers een goede indruk van wat de vrijwilligers zoal doen."

Marjet van Os, directeur Stichting Cascade

"Wij werken al jaren samen met Heleen en naar grote tevredenheid. Of het nu gaat om het redigeren van het jaarverslag, het aanleveren van teksten voor onze publiciteitsuitingen of gewoon een scherpe blik op de website; Heleen levert het allemaal snel en solide."

Marieke Franken, eigenaar Marieke Franken workshops & trainingen

 "Heleen is een warm contact uit mijn netwerk. Naast dat wij veel lol hebben, helpt ze mij enorm met mijn online teksten professionaliseren. Door mijn creatieve brein en snelle pen zie ik vaak het een en ander over het hoofd. Heleen helpt me met mijn teksten goed op orde krijgen. Kromme zinnen worden vervangen, d’s, t’s en w’s worden toegevoegd en ze geeft me goede tips over de taal. Zodat jij niet wordt afgeleid door schoonheidsfoutjes en echt de inhoud in kan duiken. Met andere woorden: Heleen is mijn puntje op de i."

 

Bel